Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada çok fazla yıldız görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde yıldız topluluğu görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments