Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, muradına eremeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların tarihe karışacağına delalet eder.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece yıldızları görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada gece yıldızlar görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına inanılır.

Rüyada gece ve yıldız görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına inanılır.

Rüyada gece yıldız görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, acı veren kazalara, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızlı gece görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kafasının rahatlayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzü yıldız görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments