Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada parlak yıldızları görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak yıldız görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok parlak yıldız görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, geleceğin güzel olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünü parlak görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments