Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılmamış şemsiye görmek

Rüyada açılmamış şemsiye görmek

Rüyada açılmamış şemsiye görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, geleceğin güzel olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet eder.

Rüyada açılmamış şemsiye gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Rüyada açılmış şemsiye görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada açılmamış şemsiye görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Rüyada mor şemsiye görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye tutmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye dağıtmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sarı şemsiye görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet eder.

Rüyada kırık şemsiye görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments