Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye dağıtmak

Rüyada şemsiye dağıtmak

Rüyada şemsiye dağıtmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiye dağıtmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Rüyada şemsiye dağıtmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi şemsiye görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye şemsiye vermek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, kişinin her işi severek yapacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada şemsiye kırıldığını görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye etmek daha geniş rızık elde edeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada şemsiyeyle yürümek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Rüyada şemsiye çaldırmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments