Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor şemsiye görmek

Rüyada mor şemsiye görmek

Rüyada mor şemsiye görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mor şemsiye gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Rüyada mor renk şemsiye görmek gayrimenkul işine girileceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Rüyada mor şemsiye görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, malının da hiç olacağına delalettir.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayırlı işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada pazar şemsiyesi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, helal ekmek yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük şemsiye görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye seçmek kötü karakterli bir kadına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments