Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı şemsiye görmek

Rüyada sarı şemsiye görmek

Rüyada sarı şemsiye görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada sarı şemsiye gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Rüyada sarı şemsiye görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı şemsiye açmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına yorulur.

Rüyada şemsiye altına girmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet eder.

Rüyada bozuk şemsiye görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye çalmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada evde şemsiye görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments