Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılmış şemsiye görmek

Rüyada açılmış şemsiye görmek

Rüyada açılmış şemsiye görmek umutlarının da tükeneceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada açılmış şemsiye gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada açılmamış şemsiye görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada açılmış şemsiye görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde şemsiye açmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden şemsiye istemek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük şemsiye görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli şemsiye görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada küçük şemsiye görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments