Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda şemsiye tutmak

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, evleneceğinize, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, şansın kaçacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments