Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye tutmak

Rüyada şemsiye tutmak

Rüyada şemsiye tutmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, dertlerinden kurtulacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye tutmak gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye tutmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada evde şemsiye açmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiye altında olmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters şemsiye görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli şemsiye görmek dinç kalacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine yorulur.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments