Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık şemsiye görmek

Rüyada kırık şemsiye görmek

Rüyada kırık şemsiye görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık şemsiye gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada kırık şemsiye görmek işlerin sürekli artacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine yorulur.

Rüyada şemsiyeyle uçmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalettir.

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, makam sahibi olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye kullanmak rızkının da çoğalacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyesini kaybetmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments