Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde yıldız görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayatının adeta cennete döneceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde yıldız gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde yıldız görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek mutluluk ve saadete, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, iş için gurbete gidileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments