Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, parasının ve makamının artacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kara kara düşüneceğine, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet eder.

Rüyada yıldızsız gökyüzü görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments