Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek iş hayatında rahat edileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hataların telafi edileceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hikmet sahibi olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments