Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek solan yüzünün güleceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek adımlarını daha sağlam atacağına, onları gücendireceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzü bulut görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek umutların biteceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments