Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlu gökyüzü görmek

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek ün ve itibar sahibi olacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yeni bir yol çizileceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bulutlu gökyüzü gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada gökyüzü bulut görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek neşesine kavuşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, mali krize gireceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, günlerini bunun için harcayacağına, hatalarını fark edeceğine işaret eder.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek zaferlere doymayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments