Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, geniş bir ev satın alacağına, malının ve parasının çoğalacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmeyen detayları veya bilgileri görmezden gelebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına işarettir.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü bulut görmek hayırlı kararlar verileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, büyük özgüven kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments