Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde melek görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, can bulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada melek uçtuğunu görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine rivayet eder.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek işlerin hafifleyeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sermaye kaybedeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada uçan melek görmek saygın biri haline geleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments