Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde melek görmek

Rüyada gökyüzünde melek görmek

Rüyada gökyüzünde melek görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde melek gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, makamından olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde melek görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dört büyük melek görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada melek olup uçmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek kolye görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada azap meleği görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, hedeflerini tutturacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Rüyada melek ismi duymak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, neredeyse kahrolacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments