Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, dertlerin aşılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek başının derde gireceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde melek görmek rızkın gittikçe azalacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek ana baba sözü dinlemeye, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz melek görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments