Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, insanlarla arasının açılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına inanılır.

Rüyada meleklerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada uçan melek görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek uçtuğunu görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet eder.

Rüyada mavi melek görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada şeytan ve melek görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments