Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan melek görmek

Rüyada uçan melek görmek

Rüyada uçan melek görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada uçan melek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, dişe diş savaşacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada melek uçtuğunu görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan melek görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birini melek olarak görmek namaz kılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada melekleri uçarken görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments