Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleğin uçtuğunu görmek

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, daima önüne bakacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada meleğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Adil davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine inanılır.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan melek görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet eder.

Rüyada melek uçtuğunu görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sıkılacağı bir haber almaya yorulur.

Rüyada meleklerden yardım istemek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulur.

Rüyada erkek melek görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments