Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek uçtuğunu görmek

Rüyada melek uçtuğunu görmek

Rüyada melek uçtuğunu görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Rüyada melek uçtuğunu gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Rüyada uçan melek görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kısmetli bir işe atılmaya, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret etmektedir.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, bereketli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada melek uçtuğunu görmek çok kötü hissedileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak geçineceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük melekler görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok güzel işlere gireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments