Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada melek gibi uçtuğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına tabir olunur.

Rüyada melek gibi uçmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlığından olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan melek görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada melek uçtuğunu görmek stresinin çoğalacağına, zor günlerin geride kalacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek hayırlı işlere imza atacağına, varlık içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments