Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde pencere görmek

Rüyada gökyüzünde pencere görmek

Rüyada gökyüzünde pencere görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, şansının ve bahtının döneceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde pencere gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde pencere görmek büyük başarıla kazanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalettir.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak sevinçli bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada mavi pencereli ev görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük cam pencere görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına inanılır.

Rüyada pencere örtmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, örnek insan olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada cam pencere kırmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments