Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere örtmek

Rüyada pencere örtmek

Rüyada pencere örtmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere örtmek gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Rüyada pencere örtmek amacına nail olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, içine fesat düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını örtmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada hırka ördüğünü görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada saç örtmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorap ördüğünü görmek çevreye karşı itibarın artacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üstünü örtmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını ördüğünü görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada üşüyen birinin üstünü örtmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments