Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük cam pencere görmek

Rüyada büyük cam pencere görmek

Rüyada büyük cam pencere görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük cam pencere gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada büyük cam pencere görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine inanılır.

Rüyada camdan pencere görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet eder.

Rüyada kirli pencere camı görmek çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere ve cam görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işarettir.

Rüyada cam pencere kırmak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işarettir.

Rüyada pencere camını silmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kırık camlı pencere görmek tamamen içine kapanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere camı görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments