Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, borçlarının kapacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalettir.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada pencereden dışarı bakmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulur.

Rüyada pencereden dışarı çıkmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden dışarı atlamak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iç organlarının dışarı çıktığını görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments