Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde pencere görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada evin penceresinden bakmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada açık pencereden bakmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı bakmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden sokağa bakmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments