Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam pencere kırmak

Rüyada cam pencere kırmak

Rüyada cam pencere kırmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, büyük başarılar kazanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, bazı adımlar atacağına, makamını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine inanılır.

Rüyada cam pencere kırmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Rüyada pencere camını kırmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada cam pencere kırmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere camı kırmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada pencere kırmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kapı pencere kırmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada pencereyi kırmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere camı silmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada pencere cam görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments