Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi pencereli ev görmek

Rüyada mavi pencereli ev görmek

Rüyada mavi pencereli ev görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi pencereli ev gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Rüyada mavi pencereli ev görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi pencere görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eve pencere açmak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok pencereli ev görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına alamet eder.

Rüyada eve pencere takmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada penceresi açık ev görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve pencereden girmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada kapısız penceresiz ev görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments