Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, gözünün yaşını sileceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada pencere cam kırılması görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek hak yolundan ayrılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada pencerenin kırılması görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencere kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine inanılır.

Rüyada pencere kırılması görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments