Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek duygularının karşılığını alamayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, keyifli sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü ve yıldızları görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, anne baba dualarının alınacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments