Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız seyretmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada yıldızları seyretmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünü seyretmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzü seyretmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde yıldız görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments