Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü bir adam görmek

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada nur yüzlü bir adam gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada nur yüzlü adam görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek başarılarının eksilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada nurlu adam görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işarettir.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments