Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede nur görmek

Rüyada kabede nur görmek

Rüyada kabede nur görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına alamet eder.

Rüyada kabede nur gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Rüyada kabede nur görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, maddi gücünün eksileceğine işaret eder.

Rüyada nurullah ismini görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dini inançların güçleneceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada yüzünü nurlu görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur cemaatini görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz nur görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek dualarının karşılığını göreceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments