Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nurdan melek görmek

Rüyada nurdan melek görmek

Rüyada nurdan melek görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, onların kıymetini bileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nurdan melek gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Rüyada nurdan melek görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde nur görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada nur dağına çıkmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur dağını görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulur.

Rüyada nur dağı görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet eder.

Rüyada nur görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur ismini duymak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sıkıntılara neden olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments