Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini nur içinde görmek

Rüyada birini nur içinde görmek

Rüyada birini nur içinde görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini nur içinde gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada birini nur içinde görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada nur içinde olmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, emeğinden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada nur çıktığını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur dağı görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, borca batacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına inanılır.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nur ışık görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Rüyada yüzü nurlu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments