Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur dağını görmek

Rüyada nur dağını görmek

Rüyada nur dağını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, küslükleri gidereceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, bir işe soyunacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur dağını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada nur dağı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebeli nur dağını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur dağına çıkmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur dağını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada sütlü nuriye görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada nurlu insan görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatında başarılı olmaya inanılır.

Rüyada nurlu bir ışık görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments