Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek işlerin artacağına, kötü haberler alınacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulur.

Rüyada gökte iki tane ay görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört tane ay görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, ekmeğin kesileceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yedi tane ay görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işarettir.

Rüyada iki tane ay görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç tane ay görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments