Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, büyüyeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dört tane ay görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada üç tane ay görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yedi tane ay görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına işarettir.

Rüyada gökte iki tane ay görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada iki tane ay görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments