Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört tane ay görmek

Rüyada dört tane ay görmek

Rüyada dört tane ay görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dört tane ay gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada iki tane ay görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet eder.

Rüyada yedi tane ay görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç tane ay görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalettir.

Rüyada gökte iki tane ay görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek rahat bir hayata adım atacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada dört tane ay görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, zinde kalacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada ay balığı görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, rahatlığa ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments