Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte iki tane ay görmek

Rüyada gökte iki tane ay görmek

Rüyada gökte iki tane ay görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada gökte iki tane ay gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Rüyada gökte iki tane ay görmek daima afiyette olacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Rüyada iki tane ay görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada dört tane ay görmek zararın gittikçe daha da artacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yedi tane ay görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç tane ay görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada gökte ay yıldız görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments