Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi tane ay görmek

Rüyada yedi tane ay görmek

Rüyada yedi tane ay görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, şeytana uyacağına, ona kol kanat gereceğine, ağır günler geçireceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yedi tane ay gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Rüyada yedi tane ay görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç tane ay görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gökte iki tane ay görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane ay görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada dört tane ay görmek modern insanlarla tanışılacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayçiçek çekirdek yediğini görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments