Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane ay görmek

Rüyada iki tane ay görmek

Rüyada iki tane ay görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, düzenin bozulacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada iki tane ay gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada üç tane ay görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gökte iki tane ay görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane ay görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yedi tane ay görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet eder.

Rüyada dört tane ay görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay doğmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, gönlünce harcama yapmasına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments