Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane ay görmek

Rüyada üç tane ay görmek

Rüyada üç tane ay görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulur.

Rüyada üç tane ay gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada üç tane ay görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, bekarsa evleneceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına inanılır.

Rüyada gökte iki tane ay görmek ağız tadının yerine geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yedi tane ay görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane ay görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada dört tane ay görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek patron koltuğuna geçeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulur.

Rüyada ay gibi parlamak kendi geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments