Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde hilal görmek

Rüyada gökyüzünde hilal görmek

Rüyada gökyüzünde hilal görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde hilal gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Rüyada gökyüzünde hilal görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, daha bir sevileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hilal görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, günden güne sorunlarının artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalettir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hilal ve yıldız görmek insan sevindireceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine yorulur.

Rüyada hilal yıldız görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada parlak hilal görmek stresinin çoğalacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yıldız ve hilal görmek çok iyi bir duruma geleceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments