Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak hilal görmek

Rüyada parlak hilal görmek

Rüyada parlak hilal görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, bol hayır duası alınacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak hilal gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada parlak hilal görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hilal şekli görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada yarım hilal görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada dolunay ve hilal görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada üç hilalli bayrak görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada üç hilal görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments