Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hilal görmek

Rüyada hilal görmek

Rüyada hilal görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, huzura kavuşacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, işlerin aksayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada hilal gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada yıldız ve hilal görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada hilal görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalettir.

Rüyada kırmızı hilal görmek büyük bir işe kavuşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada hilal çizmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, bazı engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hilal ve dolunay görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hilal ve yıldız görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada yeni hilal görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada parlak hilal görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments